3 РАЗЛИЧНИ ВИДА BARISTO ESPRESSO КАФЕ ДОЗИ – 42 бр.

21.90лв.

Категория:

Описание

Предлагаме ви да опитате разнообразието от вкусове на Baristo Espresso кафе дози. Удобни и лесни за употреба и съхранение. Всяка кутия съдържа 14 бр Baristo Espresso кафе дози.
При кафе дози Baristo Crema Bar Espresso ще откриете фина комбинация от сортове Арабика и Робуста, съчетали традициите в отглеждането на кафе от два континета. Вдъхновете сетивата си с наситен аромат, сладък и добре балансиран вкус. Оставете небцето си с усещане за пълнота и приятен послевкус на шоколад и тютюн.
Baristo Premium Bar Espresso е кафе бленд от сортове Арабики с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия. Еспресо с богат, дълбок и категоричен вкус и изящен кадифен каймак. Напитката е ароматна, с отличаващ се вкусов характер на печени ядки, нежен бадем и плътен шоколад и плътно тяло.
Кафе дози Baristo Superiore Espresso съдържат висококачествени сортове 100% Арабика от Бразилия, Хондурас, Колумбия, Коста Рика. За еспресо с много фина и елегантна консистенция. Приятен привкус на шоколад в комбинация с карамел и печени ядки.